miercuri, 29 august 2012
Fasole cu afumatura
Ai nevoie de : 0.5 kg boabe de fasole, 2 morcovi, 1 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, carne afumata, o cana de bulion, sare, piper, paprika, 1 lg faina.
Cum procedezi :
Pasul 1 : Lasa boabele de fasole in apa cateva ore pentru a fierbe mai usor.
Pasul 2 : Taie marunt ceapa, morcovul, telina si radacina de patrunjel.
Pasul 3 : Fasolea se fierbe pana cand este moale.
Pasul 4 : Cand fasolea este apropae fiarta se adauga morcovul, telina si patrunjelul.
Pasul 5 : Carnea afumata trebuie maruntita pentru a fierbe cat mai usor, mai apoi se adauga la fiert.
Pasul 6 : Dupa jumatate de ora de fiert, se face un rantas cu ulei, 1 lingura de faina, ceapa si o lingura de paprika iute.
Pasul 7 : Se adauga bulionul.
Pasul 8 : Dupa 5 minute de fiert fasolea e gata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu