duminică, 3 iulie 2011

Caribbean Menu

     Meniul Caribean este format din orez cu fasole si otet si friptura caraibeana.


Ai nevoie de :

  • 100 g orez.
  • 50 g fasole.
  • Jumatate de ardei verde.
  • Jumatate de ardei rosu.
  • Jumatate de ardei iute.
  • 2 linguri otet.
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lg cimbru
  • 1 lg zahar
  • 1 lg vegeta
  • 1/2 lg ienibahar
  • 2 lg sos soia
  • 1 lg sare
  • O ceapa
Cum procedezi : 

     Carnea se marineaza cu 2 lg sos soia, 2 lg ulei de masline si toate condimentele mentionate. Bucatile de carne se prajiesc la foc mic pana cand devin maronii. Ceapa se taie in bucati mici si se prajeste. Dupa se adauga otetul si ardeii. Peste legume adauga orezul, sare si piper ( dupa gust ). Se tine pe foc inca 5 minute cat sa capete orezul o alta culoare. Orezul se serveste alaturi de friptura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu