vineri, 16 septembrie 2011

Spaghetii cu legume

Ai nevoie de :
  • 10 felii sunca Praga
  • un pachet de spaghete
  • 10 ciuperci Champignon
  • jumatate de conserva Bonduelle porumb
  • 5 linguri ketchup picant
  • o sticla sos de rosii ( facut in casa, condimentat ... etc.)
  • busuioc
  • menta
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • o lingura de unt
 Cum prodecezi :

     Se taie sunca de praga cuburi, iar ciupercile se curata de coaja si se feliaza subtire. Intr-o tigaie incinsa cu unt si ulei de masline se adauga sunca si cipercile. Se lasa la calit cateva minute, dupa care se adauga sosul de rosii si condimentele. Peste minim 10 min. in tigaie se poate adauga ketchup-ul picant. Dupa ce l-ati luat de pe foc, porumbul prefiert "Bonduelle" se amesteca in sosul pentru spaghete. Spaghetele se fierb "al dente", timp de 8 minute, se clatesc, se stropesc cu ulei de masline si se servesc cu sosul de rosii si condimentat cu menta si busuioc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu