duminică, 3 iulie 2011

Macaroane cu legume

Ai nevoie de :

  • Un morcov
  • O telina
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • O rosie
  • Un piept de pui
  • 5 felii de sunca de Praga
  • O cana de sos de tomate
  • 2 lg sare
  • 2 lg piper
  • 1 lg suc de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • O punga mica cu macaroane spirale

Cum procedezi :


     Carnea de pui se marineaza cu : 1 lg sare, 1 lg piper, 1 lg ulei de masline, 1 lg zeama de lamaie. Taie cele trei cepe in bucati mici, la fel si usturoiul. Morcovii si telina se dau prin razatoarea mare. Se pune la prajit in 2 lg. de ulei de masline ceapa si usturoiul. Dupa ce ceapa este caramelizata se adauga morcovii, telina si sunca de Praga. Peste legume adauga sare, piper si spre final sos de tomate. Macaroanele se pun la fiert timp de 8 minute maxim si dupa pune-le in jet de apa rece si stropeste-le cu ulei de masline. Pe un platou se pun cateva macaroane si putin sos cu legume.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu