sâmbătă, 16 iulie 2011

Plov

     Ai nevoie de :  200 g orez, 100 g carne de oaie, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, cateva stafide, o mana de migdale, 1 lg sofran, 1 lg vegeta, 1 lg pipet, 1 lg sare, 1 lg piper.

     Cum procedezi
     Taie ceapa, ardeiul, migdalele, carnea de oaie si usturoiul marunt. Pune la prajit ceapa. Dupa ce s-a prajit, ceapa se scoate pe o farfurie. In uleiul in care s-a prajit ceapa se prajieste acum carnea de oaie. In cateva minute se poate adauga ceapa si celelalte legume taiate imrepuna cu orezul si condimentele mentionate mai sus. Se adauga apa cat sa acopere oala si se pune capacul. Adauga apa pana se face orezul. 
 


      SECTIUNEA POZE!
     Poza cu Lacul Balhash, cel mai mare lac din Kazahstan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu