sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Spaghetti alla Bolognese

Spaghete Bolognese

Ai nevoie de :
300 g carne tocata, 2 pahare mari bulion, 2 cepe mari, 5 catei de usturoi, pachet spaghete, sare, piper alb, oregano, busuioc, chimen, vegeta

Cum procedezi :
Pasul 1 : Se taie in bucati mici ceapa, iar usturoiul se piseaza.
Pasul 2Se pun spaghetele la fiert.
Pasul 3Intr-o tigaie incinsa se pun ceapa si usturoiul.
Pasul 4Se adauga carnea impreuna ceapa la prajit.
Pasul 5Condimenteaza carnea si adauga un borcan de sos de rosii (bulion) si 2 linguri ketchup.
Pasul 6Se scot spaghetele de la fiert si se pun la scurs. 
Pasul 7Pe o farfurie pune cateva spaghete, cateva linguri de sos si ornezeaza cu branza parmezan si busuioc frunze.

                             


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu