vineri, 25 martie 2011

Vinete in sos picant

Vinete in sos picant


Ai nevoie de : 1 vanata, 2 catei de usturoi, 100 ml ulei, 2 lg sos soia, 1 lg sos teriaki ( sau sake ),  1 lg pasta de ardei iute, 2 lg zahar, 1 lg amidon.

Cum procedezi :
Pasul 1 : Vinetele se toaca bucatele mari.
Pasul 2 : Bucatile de vinete se prajesc.
Pasul 3 : Usturoiul se piseaza foarte marunt.
Pasul 4 : Usturoiul se adauga peste vinete.
Pasul 5 : Intr-un bol se amesteca sosul soia, sosul teriaki, pasta de ardei iute, zaharul si amidonul pana obtinem o pasta.
Pasul 6 : Pasta obtinuta se adauga peste vinete.
Pasul 7 : Dupa 5 minute vinetele sun gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu