sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Carne in stil mexican


Carne in stil mexican

Ai nevoie deardei galbenardei rosu, 2 cepe medii, 3 catei usutori, 30 grame mazare congelata, 30 grame porumb congelat, carne de vita, orez basmati, condiment fajitas, ardei iute, sare, piper, boia

Cum procedezi :
Pasul 1 :Se taie : ceapa, ardeii, usturoiul, ardeiul iute julienne.
Pasul 2 :Fierbi orezul si apoi il strecori.
Pasul 3 :Carnea o tai in felii lungi si o marinezi cu ulei de masline, sare, piper, boia, condiment fajitas.
Pasul 4 :Prajesti legumele si separat prajesti carnea, in ulei incins.
Pasul 5 :Asamblezi pe o farfurie orezul, carnea si legumele.


Un comentariu:

  1. Bravo!Ma bucur sa vad ca iti place sa gatesti doar ca nu prea vad retete tipic romanesti si asta nu prea ma incanta!Daca vei pune si niste retete de piftie,sarmale sau mai stiu eu ce,probabil ca vei avea ceva mai mult rating.Oricum felicitari!

    RăspundețiȘtergere