sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Tiramisu

Ai nevoie de : 500 ml frisca, 2 pachete piscoturi Savoiardy, 50 ml Rom, 500 ml cafea, 250 g crema Mascarpone, 1 plic de cacao, 3 galbenusuri de ou, 200 g zahar.

Pasul 1: Freaca zaharul cu galbenusuri pana ce crema devine alb-galbuie, iar zaharul se topeste.
Pasul 2: Adauga crema Mascarpone peste crema de oua obtinuta pe care o puneti la frigider.
Pasul 3: Bate bine frisca iar jumatate din compozitie se toarna peste crema de la frigider.
Pasul 4: Se face cafeaua in care se adauga zahar (dupa gust) si 50 ml. Rom.
Pasul 5: Inmoaie cateva secunde piscoturile in cafea.
Pasul 6: Pune pe o tava un rand de piscoturi inmuiate in cafea si un rand de creama, tot asa pana pe ultimul strat, care va fi de cel de crema peste care pudrati cacao.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu