joi, 30 decembrie 2010

Tocanita ardeleneasca

Tocanita ardeleneasca

Ai nevoie de : 200 g carne de vita, 200 g carne de pui, 3 cepe mari, boia dulce, boia iute, 1 ou, faina, apa, 

Cum procedezi :
Pasul 1 : Taie ceapa in bucati mici.
Pasul 2 : Ceapa o prajesti pe foc apoi pune multa boia dulce si un praf de boia iute.
Pasul 3 : Pune apa peste si apoi carnea.
Pasul 4 : Pune sare, piper, si amesteci, lasa compozitia la fiert jumatate de ora.
Pasul 5 : Se face galuste cu ou, faina si apa, pe care le fierbi in apa cu sare.
Pasul 6 : Cand carnea e gata, pune galustele, acopera oala cu un capac timp de 10 min.
Pasul 7 : Se serveste cu smantana si patrunjel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu