vineri, 16 septembrie 2011

Mancare Chinezeasca

Ai nevoie de :
  • jumatate de varza
  • 5 ciuperci
  • 1 piept de pui
  • 5 linguri sos soia
  • 4 linguri amidon
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • seminte de susan
  • "5 arome"
Cum procedezi :

      Varza se toaca marunt, ciupercile se taie in felii subtiri iar morcovul se taie foarte subtire. (eventual se da prin razatoare). Ceapa tocata se pune la calit in ulei, peste se adauga carnea feliata, si treptat varza, morcovul si ciupercile. Dupa ce s-au calit, se amesteca intr-un bol 4 linguri de amidon cu 8 linguri de apa. La calit se adauga sosul de soia (un pahar intreg) si amidonul. Se asezonaeza cu sare, piper si " 5 arome". Se lasa inca 10 minute la fiert si se serveste alaturi de susan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu