sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Feijoada

Feijoada


Ai nevoie de : o conserva 200 g fasole rosie, 100 g carne de porc, 50 g carnat, 1 ceapa, orez, pesmet, 700 g orez, portocala.

Cum procedezi :
Pasul 1 : Carnea facuta bucati mici si carnatul taiat rondele se pune la prajit.
Pasul 2 : Adauga fasolea din conserva cu tot cu sos, iar mai pe urma pune un pahar mare de apa.
Pasul 3 : Condimenteaza bine!
Pasul 4 : Pune orezul la foc pana se fierbe bine.
Pasul 5 : Dupa ce a scazut apa, fasolea este gata de servit.
Pasul 6 : Pe o farfurie se aseaza putin orez si carnea cu fasole, adauga pe deasupra putin pesmet si orneaza cu rondele de portocala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu