sâmbătă, 10 septembrie 2011

Vinete umplute

Ai nevoie de:

  • 2 vinete
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 2 catei de usutroi
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • 200 ml ketchup
     Cum procedezi :

      Vinetele se taie in doua pe grosime. Se curata miezul, dar nu se arunca deoarece il vom folosi la umplutura. Toate legumele se curata si se taie in cuburi mici. Se pun la sotat pe foc, dupa ce s-au rumenit se adauga putina apa si ketchup-ul. Peste 5 minute adaugati condimentele mentionate mai sus si luati totul de pe foc. Jumatatile de vinete se rumenesc pe plita. In interiorul acestora se adauga umplutura de legume. Se lasa la cuptor pentru 5 minute. La sfarsit se orneaza cu iaurt si patrunjel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu