vineri, 16 septembrie 2011

Paste cu sos si chiftele

Ai nevoie de :


  • paste Farfalle
  • 200 g carne de vita tocata
  • sos de rosii
  • 3 cepe
  • 2 usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 lingura de unt
  • 3 rosii
  • 200 ml sos de rosii condimentat
  • 5 linguri de ketchup
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • ienibahar
  • menta
  • 1 ou
  • 4 linguri de pesmet
Cum procedezi :

      Carnea tocata se amsteca impreuna cu sare, piper, oregano, ienibahar, usturoi tocat, morcov ras, ceapa tocata marunt, un ou si pesmet. Se prajesc chiftelutele in ulei si se lasa la scurs. Se toaca ceapa, usutroi, rosiile si morcovul in cuburi mici. Intr-o tigaie se pune la incins ulei, si pe rand se adauga : usturoiul, ceapa, morcovul si rosiile. Timp de cateva minute se amesteca, dupa care se adauga; 1 pahar cu apa, sosul de rosii, ketchupul, sare, piper, busuioc, oregano, menta si ienibahar. Se lasa timp de cateva minute cat se scada sosul de rosii. Se fierb pastele "farfalle" conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se servesc alaturi de sosul de rosii si chiftele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu