vineri, 1 iulie 2011

Frigarui

Ai nevoie de : 
  • Carne de porc
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • Un porumb
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lg sare
  • 1 lg cimbru
  • 1 lg zahar
  • 1 lg ghimbir praf
  • 1 lg "all spice"
  • 1/2 lg ienibahar
  • 1/4 lg piper negru
  • 1/8 lg scortisoara
  • 1 ardei extra iute
  • 2 lg sos soia
Cum procedezi :

     Carnea, ceapa, ardeiul se taie in bucati medii. Porumbul se taie la fel in cateva felii. Se face marinata intr-un bol cu 2 lg sos soia, 2 lg ulei de masline si toate condimentele mentionate. Se asambleaza frigaruile pe bat si se marineaza timp de minim 2 h. Se fac pe gratar timp de cateva minute pana devin crocante.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu