sâmbătă, 18 decembrie 2010

Gyros


     "Gyrosul este o reteta greceasca, condimentata, insa reteta mea este cumva modificata, este o reteta flexibila, puteti sa o personalizati pe placul vostru."

Ai nevoie de : un piept de pui, boia dulce, doua cepe medii, condiment pentru Gyros, sare, piper, patrunjel, orez, o rosie.

Cum procedezi :


Pasul 1 : Se spala pieptul de pui.
Pasul 2 : Se taie pieptul de pui julienne, rosia se taie cubulete foarte mici, ceapa se taie felioare medii.
Pasul 3 : Intr-un bol se amesteca puiul taiat julienne, ceapa, o lingura de boia, condimentul de Gyros, sarea si piperul.  Se pune un prosop peste bol si lasa condimentele sa marineze carnea.
Pasul 4 : Incingeti ulei de masline si prajiti carnea si ceapa.
Pasul 5 : Orezul si rosia taiata marunt se amesteca intr-un bol.
Pasul 6 : Asamblati orezul cu rosia pe o farfurie , pe aceasi farfurie puneti si carnea prajita, ornati cu patrunjel.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu