vineri, 17 decembrie 2010

Taam Tori - Reteta Uyghura (Vestul Chinei)

                                                                Taam Tori


Ai nevoie de : 1 ardei verde (neaparat), 100 g carne de porc cu grasime, 500 g faina, 1 cana cu apa, praf de sare, bulion, ceapa.


Cum procedezi : 
Pasul 1 : Se taie carnea de porc in bucati medii si se prajeste fara ulei, deoarece lasa destula grasime.
Pasul 2 : Dupa ce s-a prajit, carnea se scurge de ulei.
Pasul 3 : In uleiul de pe foc prajiti ardeiul taiat in bucati medii si apoi ceapa maruntita.
Pasul 4 : Puneti carnea inapoi la prajit si dupa ce s-au rumenit toate turnati putina apa si sos de rosii.
Pasul 5 : Puneti intr-un bol sare si faina apoi inchegati cu apa pana se optine o coca.
Pasul 6 : Se ruleaza coca, se presa cu faina si se impatureste in doua.
Pasul 7 : Taie in felii medii aluatul si fierbe taietii in apa cu ulei si sare.
Pasul 8 : Luati carnea de pe foc, intr-un bol puneti taiteii fierti alaturi de carne si sos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu