sâmbătă, 10 septembrie 2011

Supa Asyatic

Ai nevoie de :
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pachet cu fidea chinezeasca "Noodle"
  • 2 cepe medii
  • 2 pulpe mici de pui
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingura sare
  • 2 buc. usturoi
  • 1 praz
Cum procedezi :

     Ceapa si usturoiul se taie cubulete. Fideaua "noodle" se pune intr-un recipient cu apa fierbinte pentru cateva minute. Ceapa si usturoiul se prajesc in 1/2 lg ulei ( preferabil de palmier sau de susan), iar cand s-au rumenit se adauga pulpele taiate in doua si 2 l apa. Se adauga patrunjelul si se lasa la fiert la foc mic circa  1 ora. Intr-un bol se aseaza taitei Noodle, supa, bucatele de carne, o lingura de sos soia si rondele subtiri de praz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu