sâmbătă, 10 septembrie 2011

Pui Pekin

Ai nevoie de :

  • 5 linguri amidon
  • 2 pulpe
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri miere
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 castravete
Cum procedezi :

     Se pune apa la fiert. Cand apa incepe sa fiarba se adauga 2 lg. miere. 2 lg. otet si pulpele. Dupa 10 min in apa se adauga amidonul. Dupa ce se adauga amidonul apa se va ingrosa. Se lasa la fiert o ora. Pulpele se scot din apa si se lasa la uscat. Se pregateste ulei intr-un wok. Se prajesc pulpele pana se rumenesc. Separat se face o satala din morcovi, ardei si castraveti toti taiati julienne. Salata asezonata cu sare, piper si otet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu