sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Pizza Diavolla

     Ai nevoie de : 500 g faina, drojdie (1/2), 2 linguri ulei, apa caluduta (un pahar), 5 masline, sunca ( 5 felii sunca), 2 ciuperci, 1 kecthup, sare, piper, oregano, porumb, 200 g de cascaval.

     Cum procedezi : 


Pasul 1 : Pune drojdia in apa.
Pasul 2 : Faina se amesteca cu putina sare si cu apa cu drojdia.
Pasul 3 : Framanti bine si mai apoi pui 2 linguri de ulei de masline.
Pasul 4 : Pune aluatul undeva la cald.
Pasul 5 : Dupa ce blatul a mai crescut, se pune pe masa cu putina faina, apoi se ruleaza si se pune intr-o tespie rotunda tapetata cu ulei si faina.
Pasul 6 : Taie in felii subtiri ciupercile, sunca.
Pasul 7 : Pe blat se mai pune si ketchup, porumb, sare, piper, oregano, cascaval ras si masline.
Pasul 8 : Pizza se pune la cuptor.
Pasul 9 : Peste jumatate de ora pizza se poate lua de la cuptor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu