- carne tocata de vita
- sare
- piper
- 2 linguri amidon
- 3 linguri zahar
- ketchup
- 1 ceapa
- 1 usturoi
- o lingura condiment pentru cartofi sau vegeta
- oregano
- boia de ardei iute
- praf de usturoi
- cartofi
Cum procedezi :
Intr-n bol se adauga carnea, iar peste se adauga condimentele ( sare, piper, oregano, boiade ardei iute, usutroi praf), o lingura de amidon si ceapa impreuna cu usturoiul tocat. Se amesteca totul bine. Separat se taie 2,3 cartofi pai. Se spala de amidon. Intr-un bol se adauga apa, cartofii taiati, zaahrul si o lingura de amidon si se lasa timp de cateva minute. Mai tarziu cartofii se sterg si se prajesc in baie de ulei incins. Inainte de a se rumeni bine se adauga la prajit: sare, piper, vegeta sau condiment pentru cartofi. Carnea se face "pastila" (burger) si se pregateste pe gratarul incins. Burgerul se serveste alaturi de cartofi cu ketchup, branza sau ceapa verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu