joi, 30 decembrie 2010

Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Ai nevoie de : 6 oua, 20 linguri de zahar, 1 esenta de rom, 60 g cacao, 500 ml frisca, 1 blat de cacao, decoratiuni, tableta ciocolata rasa, 100 g margarina pt. prajituri.

Cum procedezi
Pasul 1 : Se bat 6 oua cu 12 linguri de zahar pana isi schimba culoarea.
Pasul 2 : Pune 1/2 l apa la fiert in care pune 8 linguri de zahar si o esenta de rom..
Pasul 3 : Se taie blatul si mai apoi se insiropeaza.
Pasul 4 : Pune ouale cu zaharul pe foc, amestecand incontinuu, dupa ce s-a ingrosat adauga putin rom, 60 g cacao si o ciocolata rasa.
Pasul 5 : Cand crema s-a racit adauga treptat margarina.
Pasul 6 : Se asambleaza tortul.
Pasul 7 : Se bate frisca cu mixerul, iar cu frisca obtinuta orneaza tortul.

SFAT : POTI ORNA TORTUL SI CU PRODUSELE DE LA DR.OETKER :

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu