miercuri, 2 februarie 2011

Naengmyeon

Naengmyeon

Naengmyeon - Taitei Reci

Ai nevoie de : 2 pachete de fidea, 1 para Nashi, 1 bucata carne de vita, 1 ou, 2 linguri de mustar iute, 2 linguri boia dulce, 1 lingura boia iute, 100 ml apa de pe kimchi, 2 cuburi de gheata,  1 castravete, 2 linguri sos soia, 1 lingura zahar, un cocnentrat supa de vita.

Cum procedezi :
Pasul 1 - Se fierbe fideaua, iar dupa ce este fairta se pune intr-un bol, undeva la o temperatura scazuta.
Pasul 2 - Apa se fierbe alaturi de carnea de vita.
Pasul 3 - In apa cu carnea se aduaga apa de pe kimchi.
Pasul 4 - Se pune in apa si un cub de concentrat de vita.
Pasul 5 - Strecoara supa, iar carnea se taie in fasii.
Pasul 6 - Supa se raceste cat se poate de bine.
Pasul 7 - Fierbe oul care mai apoi se taie pe transversala.
Pasul 8 - Taie castravetele julienne, mai apoi se asezoneaza cu zahar, boia de ardei iute si boia dulce.
Pasul 9 - Para Nashi se taie in felii subtiri.
Pasul 10 - Se amesteca 2 linguri de mustar iute, cu 2 lignuri de boia ardei iute, 1 lingura boia dulce si 1 lignura de sos soia.
Pasul 11 - Peste fidea se pune carnea taiata felii, sosul de mustar, castravetele, pe o margine si pe alta se pune oul fiert si feliile de para Nashi. Se toarna supa. In supa se pune si cuburile de gheata.


1) Poze din Coreea


Acesta este Parlamentul din Coreea :



2) Curiozitati


Alfabetul koreean este latinizat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu