marți, 26 aprilie 2011

Ciuska Biurek

Ai nevoie de : 2 ardei kapia, branza telemea, cascaval, 3 oua, 2 fire de patrunjel, 1 lg piper, 1 lg cimbru, pesmet, faina, 1 rosie

Cum procedezi :
Pasul   1 :  Cei doi ardei se pun pe gratar.
Pasul   2 :  Branza telemea si cascavalul se rade.
Pasul   3 :  Telemeaua si cascavalul se pun intr-un bol alaturi de piper, patrunjel, cimbru si 1 ou.
Pasul   4 :  Se amesteca totul.
Pasul   5 :  Dupa ce devin moi ardeii se umplu cu branza.
Pasul   6 :  In varful ardeiului se pune 1 felie de rosie.
Pasul   7 :  Ardeiul se pune prin faina si ou, iar mai apoi prin pesmet.
Pasul   8 :  Se pune uleiul la incins.
Pasul   9 :  Ardeii se pun la prajit.
Pasul 10 :  Ardeii sunt gata dupa ce pesmetul devine auriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu