Ai nevoie de :
- O rosie
- Un ardei
- O ceapa
- Un castravete
- Cateva Masline
- Cateva frunze de varza
- O bucata mica de carne de porc
- 100 g ton
- 2 linguri chefir
- 2 linguri masline
- O lamaie
Se taie rosia in felii foarte subtiri, castravetele se taie deasemenea subtire. Ardeiul se taie julienne, la fel si ceapa si frunzele de varza. Tonul se scurge de ulei si se marineaza cu putina zeama de lamaie. Se amesteca legumele ( rosia, ceapa, castravetele, maslinele, ardeiul si varza ) cu tonul. Bucatile de carne se marineaza cu sare, piper, ulei de masline si lamaie. Carnea mai apoi se pune la prajit. Salata se aseaza pe un platou. Se orneaza salata cu felii de rosii si masline. Peste salata se aseaza carnea de porc prajita. Peste carne si salata se stropeste cu ulei de masline, lamaie si 2 linguri de chefir.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu