sâmbătă, 5 februarie 2011

Jambalaya

Jambalaya

Jambalaya - "Paella Americana"

Ai nevoie de : 1 piept de pui, 50 g carnat afumat, 100 g orez, o ceasca de ketchup, 1 ardei rosu, o bucata tulpian de telina, 50 g creveti, 3 rosii medii, 2 cepe, 4 usturoi, 1 cocnentrat supa de vita, 1 buc de unt.

Cum procedezi :
Pasul 1 : Taie ceapa, usturoiul, ardeiul, telina, pieptul de pui.
Pasul 2 : Taie carnatul rondele.
Pasul 3 : Toaca rosiile marunt.
Pasul 4 : Prajeste in ulei cu unt puiul.
Pasul 5 : Se ia puiul de pe foc si ase adauga in acelasi ulei carnatul.
Pasul 6 : Dupa ce s-a prajit putin se ia carnatul de pe foc.
Pasul 7 : In acelasi ulei caleste ceapa si usturoiul, pune si 1/2 lg curry praf, 1/2 lg sare, 1/2 lg chimen.
Pasul 8 : Adauga ardeiul rosu si telina.
Pasul 9 : Adauga orezul, rosiile si ketchup-ul.
Pasul 10 : Se face o supa din apa si cubul de vita.
Pasul 11 : Adauga in tigaie supa.
Pasul 12 : Dupa ce ai pus supa, asteapta 15 min sa se fiarba orezul
Pasul 13 : Dupa ce a scazut supa, jambalaya e gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu