Ai nevoie de : 2 cepe, 4 catei de usturoi, 2 ardei, 4 rosii mari, 1 buchet de patrunjel, sare, piper, vegeta, chimen.
Cum procedezi :
Pasul 1 : Se taie in bucati mici 2 cepe, 4 catei de usturoi si 2 ardei rosi grasi.
Pasul 2 : Se prajeste legumele in ulei de floarea soarelui si pune apa peste el.
Pasul 3 : Pune sare si piper dupa gust
Pasul 4 : Se toaca marunt 4 rosii mari si se pun peste legume.
Pasul 5 : Se fierbe orezul timp de maxim 25 de minute.
Pasul 6 : Pune orezul fiert peste legume.
Pasul 7 : Pune bulion (1 pahar) si patrunjelul tocat.
Pasul 8 : Pune un pahar mic de apa, si lasa-l sa fiarba
Pasul 9 : Dupa 10 minute se poate lua ghiveciul de la foc.
daca pui rosiile si ceapa nu obtii destula zeama?,consider ca legumele isi lasa zeama lor,la ce sa mai adaugi apa?
RăspundețiȘtergereAceasta reteta este a ta sau este preluata?
Da, desigur se poate si fara apa, este reteta mea incercata, mie sincer imi place mult mai zemos!
RăspundețiȘtergere