Ai nevoie de : faina de malai fina 200g, 800 ml apa, 50 g, 50 g telemea, 50 g cascaval, 2 linguri branza de burduf, 1 ceapa, 1 lingura sare, 1 lingura piper, 1 lingura boia iute.
Cum porcedezi :
Pasul 1 : Se rade cascavalul si telemeaua.
Pasul 2 : Se pune 800 ml apa la fiert.
Pasul 3 : Cand apa fierbe adauga 1 lingura de sare.
Pasul 4 : Adauga faina de malai fina.
Pasul 5 : Se amesteca 5 minute cu telul.
Pasul 6 : Se adauga in compozitie cascavalul, telemeaua si untul.
Pasul 7 : Se amesteca inca 2 minute iar mai apoi se pune calda in farfurii.
Pasul 8 : Presarati pe deasupra branza de burduf.
Pasul 9 : Ceapa se curata, se taie si se prajeste in ulei.
Pasul 10 : Peste ceapa se adauga boia si piper.
Pasul 11 : Ceapa prajita si condimentata se pune deasupra peste kachamak.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu