marți, 26 aprilie 2011

Kachamak

Ai nevoie de : faina de malai fina 200g, 800 ml apa, 50 g, 50 g telemea, 50 g cascaval, 2 linguri branza de burduf, 1 ceapa, 1 lingura sare, 1 lingura piper, 1 lingura boia iute.


Cum porcedezi : 
Pasul  1 : Se rade cascavalul si telemeaua.
Pasul  2 : Se pune 800 ml apa la fiert.
Pasul  3 : Cand apa fierbe adauga 1 lingura de sare.
Pasul  4 : Adauga faina de malai fina.
Pasul  5 : Se amesteca 5 minute cu telul.
Pasul  6 : Se adauga in compozitie cascavalul, telemeaua si untul.
Pasul  7 : Se amesteca inca 2 minute iar mai apoi se pune calda in farfurii.
Pasul  8 : Presarati pe deasupra branza de burduf.
Pasul  9 : Ceapa se curata, se taie si se prajeste in ulei.
Pasul 10 : Peste ceapa se adauga boia si piper.
Pasul 11 : Ceapa prajita si condimentata se pune deasupra peste kachamak.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu