miercuri, 29 august 2012
Carne cu legume in stil libian
Ai nevoie de : carne de vita sau miel, 2 cartofi, 2 morcovi, 1 dolvecel, 1 ceapa, 1/2 ardei gras rosu, 200 ml bulion, ulei, sare, piper, boia.
Cum procedezi :
Pasul 1 : Curata bucata de carne de grasimi, apoi freac-o cu sare.
Pasul 2 : Spala si curata bine legumele si taie-le in bucati medii.
Pasul 3 : Prajeste carnea in tigaie cu ulei incins pe ambele parti pana cand capata o culoare bruna.
Pasul 4 : In uleiul in care a fost prajita carnea pune ceapa, usturoiul tocate alaturi de sare, piper boia, un pahar de apa si 200 ml bulion.
Pasul 5 : Fierbe-le timp de 10 minute, mai apoi adauga dovleceii, cartofii si morcovii taiati cubulete mici.
Pasul 6 : Adauga fasii de ardei gras amastecand dupa cu grija din cand in cand.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu